Kart szőrteleníteni?
Figyelt kérdés
Aki szőrteleníti,gondolom azért mert nagyon erős.És mivel?Epillátor vagy krém v borotva...?2010. máj. 14. 10:29
1/10 anonim válasza:
Én borotvával. Tudom most sokan majd azt mondják, azzal nem jó, mert csak erősebb lesz tőle, de nálam nem így van. Már 8 éve borotvával szőrtelenítem a karomat, és egyáltalán nem nől sem gyorsabban, sem erősebben.
2/10 anonim válasza:
Borotválom és tudod mi az érdekes? Elég két hetente,mert ott olyan lassan nő vissza a szőr,legalábbis nekem. Csak pihék vannak.
3/10 anonim válasza:
Szia!
Én eddig borotváltam,de most már elegem lett belőle és legyantáztattam.
Annyira nem is fájt!
:D
Üdv!
4/10 anonim válasza:
Gyantával szoktam. Máshol nem viselem el a gyantát, de a karomon igen.
5/10 anonim válasza:
én epilálom minden este :) de megéri, sokkal gyönyörűbb így a kezem:)
6/10 anonim válasza:
Gyantázom. :) Borotváltam egy ideig, csak sajna nekem nagyon hamar nőtt vissza, és meg is erősödött a szőr.
Gyanta meg több ideig tart. :) és tényleg nem fáj annyira. ;)Ajánlom a veet érzékeny bőrre gyantát. ha először csinálod.
7/10 anonim válasza:
énis gyantáztatom és nemfáj annyira.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Azt hiszem akkor először gyantával próbálom meg,mert elég érzékeny a bőröm.
2010. máj. 15. 15:48
9/10 anonim válasza:
Két hetente gyantáztattam, mostanra már annyira kiritkult és gyenge lett, hogy epilátorral néha átszaladok rajta. De először gyanta legyen, gyorsabb is és kevésbé fájdalmas. Én már nem is érzem. :) A hónaljamat, lábamat, és a bikinivonalamat is így csináltam-csinálom.
10/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadótól kérdezném,hogy te meddig gyantáztattad,amig kiritkult?Sokáig?
2010. máj. 31. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!