Miért csak sminkben érzi magát szépnek a legtöbb nő mikor a jóképű férfiakon sincs smink?
"De én nem "szép" férfi arcra gondoltam hanem vonzó férfias arcra. A maga fajtájában ugyanúgy van 10/10 férfi arc mint 10/10 női arc. Csak a nőnek kell smink hozzá a férfinek meg "alapból" lehet olyan."
a férfiaknak azért lehet "alapból" olyan, mert tőlük nem várja el a társadalom hogy sminkeljenek. nem ezt szoktad meg, ezért nem látod szépnek. ezt nem érted meg. nők is ugyanolyan szépek, nőiesek smink nélkül. csak pl te és sokan mások ezt már nem látják, mert már annyira elvárt a smink.
hidd el, férfiak is sokkal szebbek lennének, ha pl eltakarnák a ragyás, pattanásos bőrüket valamivel. csak nekik "nem szabad".
"akkor automatikusan igénytelen is lesz, vagy mindenesetre mások szemében annak fog tűnni. "
*mármitn, ha fáradt a feje és nem tesz föl sminket; előző vagyok; ja meg hogy nem fog úgy "ragyogni "mint a többiek, mert nem lesz olyan hibátlan a bőre
"De én nem "szép" férfi arcra gondoltam hanem vonzó férfias arcra. "
Bocsesz, de én nem értek egyet! Nekem a TE arcod sosem lesz vonzó!!! Ellenszenvesnek találom őket.
Nekem a babaarcú férfiak tetszenek :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
tegnap 18:57 A férfi szakálla csak egy részen nő nem az egész arcán. Pl nekem is van szakállam körszakáll+ az arcom oldalán de nincs magasra meghagyva. Ez az ottani részt át alakítja tényleg. De a nők az arcuk 100% át alakítják át sminkel, még egy férfi szakálla nem fedi be az egész arcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!