Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csak sminkben érzi...

Miért csak sminkben érzi magát szépnek a legtöbb nő mikor a jóképű férfiakon sincs smink?

Figyelt kérdés
Rám azt mondják a nők, hogy jóképű és férfias is vagyok. Nem dicsekvésből de így van és ez a kérdés lényege is. Én nyilvánvalóan sose sminkelem magam. Nem akarok általánosítani de én még nem láttam olyan fiatal nőt aki egy bálra/esküvőre/stb elmert volna menni 0 sminkben. Ellenben egy jóképű férfi az ilyenek nélkül is az. Akkor a nőknek (tisztelet a minimális kivételnek) miért kell smink ahhoz, hogy szépek legyenek egy alkalomra? Egy jóképű férfi az jóképű 0 készülődéssel, a legtöbb nő meg 1 órát sminkel mielőtt elmegy az adott helyre. Nem vagyok amúgy nőgyűlölő, volt már dologom párral, de nem értem, hogy a másik nemnek miért kell az arcát ennyivel jobban tuningolnia a szépség érdekében. Múltkor hallottam valakit, aki szerint a természetes szépség a nyerő de ő igényes nő és csak emiatt nem megy (nyilván nem mer) az utcára se smink nélkül. Nem bírtam ki röhögés nélkül. 20/f

2017. ápr. 18. 14:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"De én nem "szép" férfi arcra gondoltam hanem vonzó férfias arcra. A maga fajtájában ugyanúgy van 10/10 férfi arc mint 10/10 női arc. Csak a nőnek kell smink hozzá a férfinek meg "alapból" lehet olyan."

a férfiaknak azért lehet "alapból" olyan, mert tőlük nem várja el a társadalom hogy sminkeljenek. nem ezt szoktad meg, ezért nem látod szépnek. ezt nem érted meg. nők is ugyanolyan szépek, nőiesek smink nélkül. csak pl te és sokan mások ezt már nem látják, mert már annyira elvárt a smink.

hidd el, férfiak is sokkal szebbek lennének, ha pl eltakarnák a ragyás, pattanásos bőrüket valamivel. csak nekik "nem szabad".

2017. ápr. 18. 22:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszi, hogyha pl fáradt a feje, akkor automatikusan igénytelen is lesz, vagy mindenesetre mások szemében annak fog tűnni. Meg tartani akarja a lépést a többiekkel, hogyha azt látja maga körül, hogy mindenki sminkel, akkor ő sem akar kimaradni, nehogy annyival kevésbé tetsszen a pasiknak, nehogy annyiból is hátrányból induljon.
2017. ápr. 18. 22:40
 13/17 anonim ***** válasza:

"akkor automatikusan igénytelen is lesz, vagy mindenesetre mások szemében annak fog tűnni. "

*mármitn, ha fáradt a feje és nem tesz föl sminket; előző vagyok; ja meg hogy nem fog úgy "ragyogni "mint a többiek, mert nem lesz olyan hibátlan a bőre

2017. ápr. 18. 22:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Van sok lány, aki smink nélkül is hihetetlen szép. Persze nem tolonganak. Mint ahogy a szép férfiak sem. Persze mindenki szép a maga módján, de most a modell-szépségre gondoltam.
2017. ápr. 18. 23:05
 15/17 anonim ***** válasza:

"De én nem "szép" férfi arcra gondoltam hanem vonzó férfias arcra. "

Bocsesz, de én nem értek egyet! Nekem a TE arcod sosem lesz vonzó!!! Ellenszenvesnek találom őket.

Nekem a babaarcú férfiak tetszenek :)

2017. ápr. 19. 05:36
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

tegnap 18:57 A férfi szakálla csak egy részen nő nem az egész arcán. Pl nekem is van szakállam körszakáll+ az arcom oldalán de nincs magasra meghagyva. Ez az ottani részt át alakítja tényleg. De a nők az arcuk 100% át alakítják át sminkel, még egy férfi szakálla nem fedi be az egész arcát.

2017. ápr. 19. 10:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, lehet, hogy csak az arcod egyik részén van szőr, de mégis az arcod egész karaktere megváltozhat tőle. A nőknek meg a sminktől változik meg. Tehát mindkét esetben ugyanaz a végeredmény, csak más úton. Ettől az egy módszer nem lesz rosszabb a másiknál. :)
2017. ápr. 19. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!