Lányok Titeket zavar ha egy sracnak nagy a homloka? Marmint hogy rondanak gonoljatok?
Figyelt kérdés
Csakmert a "haverok" mindig cseszegettnek ezzel.. 17/f2017. ápr. 14. 21:07
1/9 anonim válasza:
van egy amcsi zenész, akibe én nagyon bele vagyok zuhanva, neki is magas homloka van. de ettől ő még marha szexi.
2/9 anonim válasza:
Dehogyis. Milyen legyen, egy alacsony homlokú neandervölgyi?
3/9 A kérdező kommentje:
Hat en nem tudom de mindig basztatnak vele...
2017. ápr. 14. 21:43
4/9 anonim válasza:
Az összhatás a lényeg, de szerintem a magas homlok vonzóbb.
Szokták mondani, hogy a magas homlok az intelligencia jele. ;)
5/9 anonim válasza:
Nekem is akkora, mint egy billboard, és engem is csesztettek/csesztetnek vele. A nagymamám viszont mindig azt mondja, hogy az okosság jele. Plusz nekem még jól is áll szerintem :D
Nincs semmi baj vele :) Sz@rd le a véleményüket.
Ha mégis zavar, próbáld ki a frufrut :)
6/9 A kérdező kommentje:
lol fiukent fru frut 😂😂 komoly lenne
2017. ápr. 14. 22:29
7/9 anonim válasza:
engem eléggé zavar, de az hogy ronda vagy számomra nem a homlokodtól függ. És amúgy nem rossz ötlet, hogy rejtd el a hajaddal. Nem valami emo frufrura gondoltam de biztos vannak tippek az interneten amivel lehet korrigálni :D
16/l
8/9 anonim válasza:
Keress rá: Mike Singer neki is nagyon nagy a homloka de a mostani képeken,videoklippjeiben tök jó lett a haja és azóta elolvadok tőle..meg igen ilyen fru-frus:3 💕
9/9 anonim válasza:
Miért kérdező, szerinted csak az ecsetfej lehet "fiús"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!