Csak szerintem lett nagyon gáz Viszkok Fruzsi?
Szerintem Viszkok Fruzsi teljesen rendben van.
Sokat beszél a tanulásról, a könyvekről és úgy állítja be, hogy igenis jó dolog jól tanulni és olvasni, sokszor egyenesen sarkallja erre a követőket.
Lehet sminkelni nem tud annyira jól, mint egy profi, de ettől függetlenül szerintem jó videókat csinál.
A reklám valóban sok, de ha megnézed bármelyik celebet vagy youtubert, ezt látod. Rájöttek már egy ideje, hogy pl a mi korosztályunk szinte egyáltalán nem néz tv-t, más módon kell reklámozni.
Amíg nyereményjátékokba burkolva reklámoz, addig szerintem nem annyira rossz ez a dolog.És igyekszik azért tartalmat is gyártani, nem tömény reklám az egész.
De érthető amúgy, hogy sok időt forít erre , ebből él meg, együtt kell működnie a cégekkel, hogy meg tudjon élni.
Nekem szimpatikus.
Ezerszer aranyosabb, mint a Maunni szépségvilága, aki végig káromkodja a videókat meg úgy beszél a rajongókkal, mint más a kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!