Hogy oldjam meg? Műköröm és lencse
Nem akarlak elkeseriteni, de szerintem megoldhatatlan.
Nekem 7 éve van kontaktlencsém, és tapasztalatból tudom, hogy lehetetlen. Ha kis körmöt csinálsz, azt minek, ugyebár? Ha nagyobbat, akkor elve nem tudod ki-be rakoskatni a lencsét. De ha mégis pici körmöt csináltatsz, az is idővel kezd lenőni, igy egy pillanat alatt megoldhatatlan lesz a lencsehasználat. Főleg igy hogy még nincs is gyakorlatod a lencsehasználathoz, még inkább nem ajánlom. Én a bálamra csináltattam műkörmöt, reggel beraktam a lencsét, megcsinálták a körmömet, és este mikor ki kellett vennem a lencsét, akkor le kellett tépnem a jobb mutató és hüvelyk ujjamról a körmöt, mert máshogy nem ment volna. Utána hiányosan hordtam a körmömet egy hónapig. Ennyi a sztorim.
Vagy ha havi korlátlan viselésű lencsét veszel, azzal talán lehetne, de bármi előfordulhat. Pl. biciklizés közben a lencse alá megy egy kis bogár, vagy bármi szennyeződés, és akkor meg már megint hogy veszed ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!