Fülbevaló a porcba? Mindent tudni szeretnék róla
Én kozmetikusnál csináltattam 1000 Ft-ért aztán a Westend Tattooban 5000 Ft-ért, a kozmetikus szúrása kicsit fájt, szalonban meg meg sem éreztem :D De lehet csak a kozmetikus volt béna,sőt biztos mert a köldök pc is ferdére szúrta :D
Mindenképp szúrasd, ne lövesd.
Jó ideig el lehet vele szenvedni ha azon az oldaladon alszol, de nem vészes.
Lehet bele fülbevalót is rakni, ha elég időt vársz a gyógyulással,de szerintem kényelmesebb a piercing. Pontosan hova akarsz csináltatni?
Köszönöm mindkettőtöknek.
Kb. Idenszeretnem , a helix közelébe , de az is tetszik aminek a két végén gömb van [link]
1. vagyok,
nekem helixem is van, azt anno fülbelövővel csinálták, nem fájt, de cserébe fél évig be volt gyulladva,ezért is ajánlom a szúrást :)
Ha az insustrialra gondolsz, az egyik barátnőőmnek van, azt mondta sehogy se tudott vele aludni, de amúgy én is gondolkozom egyen :)
Nekem 4000 volt ékszerrel együtt.
A szúrás nem fáj, viszont utána hetekig érzékeny volt.
Fertőtleníteni érdemes az első pár hétben. Betadin vagy Tetran kencsőcs a legjobb.
Csakis piercinges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!