Divat még a francia köröm?
Figyelt kérdés
sokszor mondják hogy az örök divat, de valahogy nem tudok vele dülőre jutni.kicsit olyan óvónènis nem?fiatalokon nem látni nagyon...2017. ápr. 2. 20:17
1/5 anonim válasza:
Ha nem tetszik, akkor ne olyanra lakkozd. Meg azért, mert egyszer olyan, nem muszáj mindig olyanra, ha mégsem tetszik.
Egyébként valóban örök divat. Szép, elegáns. Fiatalon is.
2/5 anonim válasza:
Az sosem fog kimenni a divatból. Ahogy más elegáns dolog sem.
3/5 anonim válasza:
Műkörmös vagyok a fiatalok is sokszor kérnek nem csak fehérrel lehet csinálni szerintem is örök divat de ha neked nem tetszik ne csinálj olyat magadnak
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Szerintem a linkelt első is borzasztó igénytelen, látványra is műanyag, olcsó. Ez a legtöbb, ami nálam belefér:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!