Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Létezik olyan, kimondottan...

Létezik olyan, kimondottan női parfüm, ami fás-bőrös-dohány illatú?

Figyelt kérdés

Kedvelem a bőrös-fás, kicsit dohányos illatokat, de főként unisex, vagy férfi illatok közt találok ilyet, és azt nem szívesen hordanám. Van konkrétan ilyen illattípusban női parfüm? Tudnátok ajánlani? Nem baj, ha régi vagy klasszikus illat.

Köszönöm.

2017. márc. 21. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi a baj az uniszex illatokkal?

Gres Cabochard

2017. márc. 21. 17:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Ó, Cabochard! Igen, őt ismerem!

Magyarországon lehet kapni?

Nincs baj az unisex illatokkal, csak kimondottan női illatban keresek ilyet, megmagyarázni én sem tudom. Inkább csak azért mert pl. a niche kategóriában szerintem túl van "gondolva" ez a "nemtelenség", és valahogy túlárazottnak vélem. A hagyományos vonalon belül pedig nem találok ilyet a parfümériákban, jobbára a férfi illatok jönnek be. Tudom, az sem lenne ciki, de mégis inkább női illatot keresek. A Cabochard valóban az az illattípus.

2017. márc. 21. 17:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Ha esetleg van még ötlet, nagyon szívesen fogadnám :)

2017. márc. 21. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem ugrik be más. Neten van, pl notino.hu.
2017. márc. 21. 20:19
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm! Körbenézek! :)
2017. márc. 22. 15:32
 6/8 gyula1971 ***** válasza:
46%
Tom Ford-Tobacco Vanille.
2017. márc. 24. 12:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. márc. 30. 06:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Tabac Blond, és Jasmin et cigarette. Most találtam én is ezeket a neten. Jó áruk van😬😂
2019. máj. 14. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!