Szerintetek a linken szereplo lany peldaerteku, vagy inkabb ciki?
Valahol elég szomorúnak érzem, hogy egy nő nem jó úgy ahogy van, csak szőr nélkül. Ilyen szempontból példaértékű.
Az más kérdés, hogy én nem lennék képes így mutatkozni.
Az egyik zoknija ki van fordítva.
Nem mondom hogy ciki, de nem tartom ízlésesnek. A nők már az ókorban is szőrtelenítették magukat, nem újkeletű dolog, és én is sokkal jobban érzem magam csupaszon. Azt meg kicsit képmutató dolognak tartom, hogy a neten nyomatja az önelfogadó propagandát, strandra meg szőrtelenül megy, ahogy pasizni is szőrtelenül pasizik.
Nem szép látvány ezt bevallom, de csak azért mert a szép sima lábakat szoktuk meg. "Az a normális." Egyes emberek irreális dolgokat várnak el egy nőtől.
Rajtam is iszonyú nyomás van néha, hogy most egy kis szőrrel a lábamon elmehetek-e a strandra vagy megszólnak érte.
De közben a szőrtelenítés is kínszenvedés, begyulladt szőrtüsző, miegymás.
Nehéz kérdés... Ha nem is ennyire szőrösen, de jó lenne, ha a világ elfogadná, hogy mindenki szőrös és ez nem undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!