Szerintetek ciki a fake piercing?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék egy piercinget de viszont nem szeretném kilyukasztani a bőrömet ezért gondolkoztam a fake piercingen..szerintetek égő?2017. jan. 21. 20:40
1/8 anonim válasza:
Miért nem szeretnéd kilyukasztani?Ha nem tetszik vagy probléma van vele ki lehet venni.Amúgy ez is olyan mint a klón iPhone,messziről olyan mint az igazi közelről már látni hogy mi a helyzet.
2/8 anonim válasza:
Ha megmondod hogy mű és nem dicsekszel vele hogy jajj nézd mit szúrattam/lövettem akkor nem gáz. Nem zavar ha valaki ki akarja próbálni hogy hogy állna vagy ha fél a tűktől az viszont zavar amikor valaki elő adja hogy neki kilőtték és közbe nem igazi.
3/8 anonim válasza:
szerintem kicsit az. :D persze kipróbálni jó, hogy hogy áll. de olyan gagyinak néz ki élőben.
milyen piercinget szeretnél? ha kiveszed hamar benő a helye.
7/8 anonim válasza:
Én tegnap szúrattam egy septumot.
Úgy vagyok vele, hogy inkább válalom azt a minimális fájdalmat de legalább nem egy kamu cuccot fogok magamra aggatni.
Szerintem ha tetszik a pc akkor válald be. Ha kiszeded hamar gyógyul.
Van ami egyáltalán nem feltünű ha bent van (attól függ milyen ékszert választasz bele)
Próbáld meg fake pc vel, hogy hogy állna, tetszik e. Aztán ha bejön a többi rajtad áll
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és végül is ma csináltáltattam az orromba és nem volt annyira gáz ahogy elképzeltem :D
2017. jan. 22. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!