Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta gondolkozom a karamell szőke hajszínen, de egyszerűen nem tudom eldönteni,hogy jól állna-e, viszont a photoshophoz nem értek se ismerősöm nincs aki tudna segíteni...valaki ha nem lenne nagy gond meg tudná csinálni vagy hogy hogyan és mit érdemes letölteni és hogyan kell?2017. márc. 18. 18:04
1/4 A kérdező kommentje:
privátban küldeném a képeket,ha valaki tudna segíteni
2017. márc. 18. 18:05
2/4 anonim válasza:
Photoshoppolj magadra karamell hajat. Ha te nem tudsz akkor kérj meg vkit
3/4 A kérdező kommentje:
igen megpróbáltam de nem ment és más se ért hozzá akit ismerek ezért írtam ide ki hátha valaki megszán kicsit...:/
2017. márc. 24. 21:46
4/4 anonim válasza:
Vannak erre alkalmazasok androidra, ugy lattam. En ertek a photoshophoz, viszont en nem mondom meg a szokes barna es a karamell szoke kozott a kulonbseget... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!