Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor fog végre megnőni a...

Mikor fog végre megnőni a mellem? 15L

Figyelt kérdés

Az még nagyjából rendben van, hogy elég magasra nőttem (189 centi magas vagyok, tudom, ne is mondjatok semmit, szimplán csak magasak a szüleim), de mellem pedig még egyáltalán nincs, pedig mind apai mind anyai ágon elég nagymellűek a női tagok. Nekem ehhez képest még csak el sem kezdett nőni, nem domborodik semmi, full lapos vagyok mindenütt, még topot sem kellene hordanom.

Ráadásul a testvérem már rég B méretűnél jár, én meg sehol...

Meg fog nőni egyáltalán? Jelen pillanatban az AA-nak is nagyon örülnék, csak legalább legyen valami!

Lehetőleg normális válaszokat adjatok, köszi :)

2017. márc. 17. 14:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
tudom, hogy ez nem vigasztal, de mindenkinek máskor kezdődik el a fejlődés, szerintem még nem késtél el semmivel:)
2017. márc. 18. 15:59
 12/21 A kérdező kommentje:
Tudom de akkor is... Alapból is elég türelmetlen vagyok, hát még úgy hogy a húgomnak meg már van és egész nap bámulhatom (egy szobában vagyunk) ://
2017. márc. 18. 16:02
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
En par centivel vagyok alacsonyabb mint te.. Nekem is csaladban mindenkinek hatalmas :D mindig mondtak hogy ne aggodjak majd nekem is meg no de 20 evesen itt vagyok es hat... Semmi .. Pedig vartam mindig . szerintem vagy gyujtsd a penzt a plasztikara vagy kezdj el meg baratkozni azzal hogy nem lesz... Nem lehetetlen de en ketlem hogy beindul :/
2017. márc. 19. 00:42
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne légy pesszimista, hiszen még havid sincs! addig nem is nagyon fog elkezdődni a fejlődés. de ha esetleg nagyon aggódsz miatta, akkor vagy kérdezd meg suliorvostól, vagy kérd meg anyukádat, hogy kísérjen el nőgyógyászhoz
2017. márc. 19. 08:18
 15/21 anonim válasza:
100%

Semmit nem jelent, hogy megjött-e már a menstruációd. Legalábbis én 12,5 éves voltam mikor megjött, most 22 vagyok és még mindig alig van-70A (igaz nekem 160cm magassághoz és kb 50kg-hoz párosul.)

Nekem is mindig azt mondták, hogy majd megnő. Hát persze..De kívánom, hogy nálad tényleg így legyen, mert tudom mennyire frusztráló.

2017. márc. 19. 19:35
 16/21 anonim válasza:
100%
19.35-ös vagyok, még annyit, hogy nekem a fog.gátlótól sem nőtt semmit, szóval az sem garancia.
2017. márc. 19. 19:37
 17/21 anonim ***** válasza:

Rokonlélek ☺

Engem azért szekálnak, hogy minek hordok topot. 😕

Bár nálunk a családtagoknak is kicsi.

13L

2017. márc. 20. 14:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Sok fiúnak külön a kis mell jön be, ettől ne félj! Én 14 vagyok, de már 75-80B-s a mellem, én pont attól félek, hogy nem lesz nagyobb! XD
2017. márc. 20. 16:11
 19/21 A kérdező kommentje:

#17: akkor te megértesz, üdv a klubban! :DD

#18: de jó neked! Mit meg nem adnék, ha legalább csak feleakkorák lennének nekem, mint a tieid! ://

2017. márc. 20. 18:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is 15 éves vagyok. 12 évesen menstruáltam először, a melleim ekkor voltak 70A méretűek, utáltam, hogy ennyire kicsik. Aztán csodával határos módon (bár a családban minden nő kismellű) nyár óta 75C méretre kellett váltanom. Tehát a genetika befolyásolhatja — de nem feltétlenül — a mellnövekedést.
2017. márc. 20. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!