Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor fog végre megnőni a...

Mikor fog végre megnőni a mellem? 15L

Figyelt kérdés

Az még nagyjából rendben van, hogy elég magasra nőttem (189 centi magas vagyok, tudom, ne is mondjatok semmit, szimplán csak magasak a szüleim), de mellem pedig még egyáltalán nincs, pedig mind apai mind anyai ágon elég nagymellűek a női tagok. Nekem ehhez képest még csak el sem kezdett nőni, nem domborodik semmi, full lapos vagyok mindenütt, még topot sem kellene hordanom.

Ráadásul a testvérem már rég B méretűnél jár, én meg sehol...

Meg fog nőni egyáltalán? Jelen pillanatban az AA-nak is nagyon örülnék, csak legalább legyen valami!

Lehetőleg normális válaszokat adjatok, köszi :)

2017. márc. 17. 14:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
Holnapután.
2017. márc. 17. 14:47
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, akár 20 éves korodig is nőhet még! Nőgyógyásznál voltál már? Jó lenne tőle is tanácsot kérned, mivel azért ez elég fura, ahhoz képest, hogy milyen magas vagy. Amúgy meg kis mellel is lehet élni.
2017. márc. 17. 15:12
 3/21 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Szerintem ne aggódj. Még nagyon fiatal vagy (ezt nem cikizésnek szánom), még ráérsz... Teljesen változó még egy családon belül is, hogy mikor kezd fejlődni a nők melle. Sok mindentől függ, életmódtól, táplálkozástól, és főként a hormonháztartás változásától. Ne siettesd (bár tudom hogy szeretnéd), nyugi, el fog jönni az is.

Tejesen biztos lehetsz benne. :-)

2017. márc. 17. 15:14
 4/21 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom, igyekszem nem aggódni de amikor azt látom hogy a környezetemben mindenkinek van már, egész nagy, nekem meg még el sem kezdett nőni... Kicsit elkeserítő...
2017. márc. 17. 15:24
 5/21 anonim ***** válasza:

Menzesszel, szorosodessel, stbvel hogy allsz?

Hany kilo vagy?

2017. márc. 17. 16:36
 6/21 A kérdező kommentje:

71 kg vagyok, szóval nem vagyok csont és bőr.

A menzesz még nem jött meg, ez mennyire számít? Mondjuk így belegondolva lehet hogy számít hozzá, de anélkül nem tud elkezdeni nőni? :S

2017. márc. 17. 19:07
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs mensesed, az azt jelenti, hogy a női hormonok még nem indultak be nálad eléggé.

Így nem meglepő, hogy nem nő még a melled.

Ha 16 éves korodig nem indul el a menses, fordulj dokihoz.

2017. márc. 17. 19:40
 8/21 A kérdező kommentje:
Á értem. Mondjuk ezt gondolhattam volna, na mindegy. Még egy dolog, ami miatt aggódhatok ://
2017. márc. 17. 20:07
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
tesód hány éves? neki mikor jött meg először? esetleg anyukáddal beszélhetnél a menzeszről, ha nagyon aggódsz amiatt, hogy nem jött még meg az első. de szerintem egyáltalán nem vagy elkésve
2017. márc. 18. 12:13
 10/21 A kérdező kommentje:
Testvérem 14 éves.
2017. márc. 18. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!