Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Alleeban melyik boltokban...

Alleeban melyik boltokban lehet fület lyukasztani?

Figyelt kérdés
Tervezem a fülbevalót és az allee van útban hazafelé. Hallottam lehet ott fület lyukasztani csak nem tudom hogy melyik boltokban... Neten is megnéztem de nem találtam semmi használható infót. A válaszokat előre is köszi és ha valaki volt egy ilyen helyen füllyukasztáson le tudja írni a tapasztalatait, illetve hogy mennyibe került?
2017. márc. 13. 21:05
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Lyukasztani tudtommal sehol, max lövetni. Ezt kozmetikában teheted meg, illetve ha van claires, bijou brigitte és hasonló ékszer boltok, ott jellemző az ilyen. Claire's pl. tuti van az Alleeban.

Viszont ha rám hallgatsz, akkor inkább piercingeshez mész szalonba. A lövetés kellemetlenebb, mint a szúrás, és sokkal könnyebben lehet csúnya az eredmény.

Piercesről tudok infót mondani, szalontól függően 3-6ezer szokott lenni a sima füllyukasztás ékszerrel együtt. A legtöbb helyen a lövetés is hasonló árban van egyébként, ha mégis ahhoz ragaszkodsz. :)

2017. márc. 13. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!