Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fület később is ki lehet...

A fület később is ki lehet lyukasztani?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és kiskoromban a szüleim úgy döntöttek,hogy nem lyukasztják ki a fülem,de viszont most én igen csak szeretnék.Romániában hol lehet és fájdalmas-e?

2015. dec. 24. 00:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kb barmelyik kozmetikaban,pc szalonban,nem faj
2015. dec. 24. 00:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet.
2015. dec. 24. 01:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze. :)

Kozmetikus is meg tudja csinálni, de mehetsz piercingeshez is. Van ahol úgy szúrják, de szerintem a legtöbb helyen lőni szokták. Nekem kiskoromban szúrták a fülem úgyhogy arra nem emlékszem, de azt mondják, hogy cimpába jobb lövetni. Én tavaly kozmetikusnál lövettem plusz kettőt az egyik fülembe és nagyon jó volt...mármint úgy értem, hogy nagyon gyors, egy pillanat volt az egész és a fülbevaló már bent is volt a fülemben. Nem fájt, nyilván mivel átszúrja a füledet ezért érzed, de inkább csak a "kellemetlen" szót használnám rá. Nagyon gyorsan történik, tulajdonképpen nincs is rá idő, hogy fájjon:) Nem is vérzik meg semmi ilyesmi. Állítólag, ha szúrják az úgymond "rosszabb" mert lassabb és így jobban fáj, de mondom én erről nem tudok nyilatkozni. A szúrást porcnál szokták ajánlani mert ott "veszélyes" lehet a lövés, jobban roncsolja a szövetet, de az meg már más tészta:)

2015. dec. 24. 01:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! :)
2015. dec. 25. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!