Szőrtelenítés-kérdés? Muszáj, ha jól érzem magam így?
Sziasztok,
13 éves lány vagyok, és eléggé sötét szőrzetű mindenhol, és nem is kis pihe szőrökről van szó.
Igazából a kérdés a közelgő nyár miatt vetődött fel bennem. Tavaly képes voltam leborotválni a hasam, mellkasom (jó, ott csak pihe szőrök vannak, de akkor zavartak, mert sötétek), sőt, még a hátam is.. Eléggé rosszul éreztem magam szőrösen.
Mostanra viszont úgymond 'átértékelődött' ez bennem - nem zavar, hogy szőrös a karom, hátam, valamennyire a hasam is. A lábamat se borotválom (nyáron azért szeretném, mert ott durván erős a szőr).
De nem tudom, gáz lenne-e, hogy csak a lábam van leborotválva. Alapjaiban véve fiús vagyok. Rövid hajam van, szeretem a fiús cuccokat is. Az nem zavar, ha annak hinnének, csak az osztályomból a legtöbb lány már epilál, meg minden, én meg csak láb+hónalj borotválást, illetve szemöldök meg bajusz szedést intézem.. És akármennyire is nem akarom, hogy befolyásoljanak, valamennyire mégis sikerül nekik.
Intim helyen se borotválok, mert egyszer én hülye kipróbáltam, borzasztóan szúrt meg viszketett. A fürdőruhám meg egy rövid úszógatya, meg sport bikinifelső, szóval úgyse látszik semmi.
Meg belegondolva, nem nézne ki hülyén, hogy a lábam szőrtelen, felül meg szőrös vagyok? Csak akkor látszik igazán, ha vizes leszek, de hát az nyáron nem ritkaság..
Bocsánat a hosszú leírásért. Szerintetek mit csináljak majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!