Mennyire vagytok elégedettek a lábfejetekkel?
Figyelt kérdés
Az enyém tök átlagos, de barátnőmnek a lábától még a hideg is kiráz.
Ápoltnak ápolt, de olyan ormótlan formájú körmei vannak meg a lábujjai is, nem tudok rá jobbat mondani, csúnya.
2017. márc. 13. 10:09
1/7 anonim válasza:
Na és mit csináljon? Vágja le a lábfejét, mert neked nem tetszik? Örülj, hogy a tied jobb.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a lábfej, lábujjak, körmök az emberi test legrondább részei. Senkinek sem kifejezetten szép. De ha ápolt az már teljesen jó.
A sajátom ápolt, nem ormótlan, nincs vele semmi gond, de szépséget sem látok benne :)
3/7 anonim válasza:
Nekem kis aranyos.
Én is szoktam látni nagyon csúnya lábfejű nőket a hideg is kiráz tőle ugyanúgy a csúnya lábfejű férfiaktól is. De amúgyis undorodom a lábaktól csak a páromét viselem el csak ahoz tudok hozzányúlni.
4/7 anonim válasza:
Nekem tetszik a sajátom. Formás, ápolt.
5/7 anonim válasza:
Szerintem az enyém szép. Biztos van, akinek nem annyira, ezt nem tudom, nem szoktam mások lábfejét vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!