Fiatal lányok: a képen lévő alakok közül lenne, amivel elégedettek lennétek?
Általában a picit teltebb lányok tetszenek, de tudom, hogy a legtöbben vékonyak akarnak lenni. A neten találtam ezt a fogyókúrás képsort, ami kb. lefedi azt, ami nekem a legjobban tetszik: szerintem mind a négy képen gyönyörű alakja van a lánynak:
Van olyan köztetek, aki nem akarna nagyon vékony lenni, hanem elégedett lenne valamelyikkel a képen lévő alakok közül? Melyikkel? Kort is írjatok!
21/F
Egyikkel sem lennék elégedett.
15/L
A karcsúságot preferálom, mégpedig egészségügyi okokból.
Egyik sem tetszik, de nyilván ha választani kell, akkor az elsőre szavazok. Voltam én is ducibb, szóval nem azért osztom az észt, mert húdevékony voltam világi életemben. Nekem kényelmesebb vékonynak lenni. 23.
Sajnálom, ha valakinek nem tetszik, hogy nekem kényelmesebb vékonynak lenni. Nincs vérnyomás gond, ezerszer könnyebb ruhát vásárolni, egy lépcsőn felszaladni, nagyokat kirándulni.
Lehet, hogy szerinted gyönyörű alakja van ezeknek a lányoknak - ízlésről nem érdemes vitatkozni- de, hogy egészségesebb vékonynak / izmosnak lenni, az is tuti. Ezek a lányok "zsírosak" és itt a baj.
Ez itt egy darab lány. A négy kép a fogyásának ütemét mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!