Fülszúratás - hol, hogyan?
Sziasztok!
Fület szeretnék szúratni. Egy lyuk van a fülemen, azt még babakoromban csinálták, így nem sok infóm van a dologról.
Nem igazán tudom, hogy vágjak bele. Olvasgattam, sok helyen szidják a lövést, de ilyen helyeken szinte mindenhol csak ilyet látok kiírva: fülbelövés...
Akkor ez most jó vagy sem?
Claire's-ben Bijou Brigitte-ben, szóval ilyen ékszerboltokban néztem, ott mondták, hogy persze, megcsinálják pillanatok alatt, de kicsit tartok a dologból.
Megéri ilyen helyre menni? Vagy tényleg akkora cink a fülbelövés? Ha nem ilyen helyre, akkor hova menjek? Piercingest kicsit túlzásnak tartanám, mert nem porcba szeretném meg semmi, csak simán még egy lyukat a fülcimpámra.
Nyugodtan menj piercingeshez, a fülbelövést is el lehet cseszni, claire's-ben sima alkalmazott csinálja míg egy piercingesnek végzettsége van arról hogy ő ezt a kisujjából rázza ki.
Na meg a piercinges kb bármit be tud rakni nem csak a belövős fülit, akár egy patkót, golyózáras karikát vagy kis pötty piercinget is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!