Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Köldök piercinget szeretnék...

B.Blanka2002 kérdése:

Köldök piercinget szeretnék 14 évesen, hol lehet?

Figyelt kérdés
Mert a magic tatto szalonban elutasítottak a korom miatt, és ha lehet olcsón szeretném, mert anyum nem engedi, és saját pénzből lenne... ( keményen 2500 Ft-nál tartok XD) + A westend szalonban meg sokáig tartana összespórolni... :/ és van olyan hely ahol nem kell szülői engedély?
2017. márc. 4. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen, inkább várnék ezzel. Sehol nem fogják megcsinálni, ilyen fiatalon.

Westendben csinálnak pont egyébként vagy szülői jelenléttel, vagy kapsz egy beleegyező nyilatkozatot amit a szüleid töltenek ki (személyiigazolvány szám, aláírás, stb). De azt sem 14 évesen, hanem 16-17.

Nem utolsó sorban pedig, ha normális munkát szeretnél, hogy megcsinálják akkor ne sajnáld a 4-5 ezer Ft-ot.

2500Ft a szúrás + a piercing ami 1000-1500Ft, plusz az utókezelés. Sehogy nem jönnél ki 2500-ból.

2017. márc. 4. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Mindenhol kell szülői engedély, s elég hülye vagy, hogy nem hallgatsz a mamádra. Minek teszed ki magad veszélynek, Semmi értelme sincs. Én férfiból vagyok. Tudom a lányok saját magukért is divatoznak, de engem pl. taszít a piercing, sok más fiút és férfit is. De te tudod. Ha súlyosan megbetegszel, majd akkor is gyere kérdezősködni.

De törvény szerint nem szúrhatnak még egy ideig, csak szülői engedéllyel. Extrém esetben akár a szalont is bezárathatja a hatóság, ha nem ragaszkodnak ehhez.

2017. márc. 4. 12:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocs, elfelejtettem azt oda irni, hogy az olyanok mint ti keruljenek... De mindegy...
2017. márc. 4. 14:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja igen és egyébként láttam olyan kb 10 éves kiscsajt, akinek orr piercingje van, szóval én semmi vagyok hozzá képest Xd
2017. márc. 4. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
74%

"Bocs, elfelejtettem azt oda irni, hogy az olyanok mint ti keruljenek... De mindegy..."

Értelmes választ kaptál a kérdésedre. Ha taplókra vagy csak kíváncsi, akkor írd oda.

2017. márc. 4. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!