Ez egy elég fura kérdés lesz. Vesztettem egy fogadást és köldök piercinget kell csináltatnom fiúként. Győrben nem ismertek valakit aki válallná el?
Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 16:43
1/10 anonim válasza:
Bárki elvállalja aki rak be percinget. Miért érdekelné hogy fiú vagy lány a kuncsaft? Köldöke mindenkinek van.
3/10 A kérdező kommentje:
Én vagyok fiú az a baj...
2016. aug. 25. 17:06
4/10 anonim válasza:
"Én vagyok fiú az a baj..."
Értem én. Ezért is írtam, hogy "miért érdekelné hogy fiú vagy lány a kuncsaft". - Vagyis annak aki berakja, tök mindegy hogy kibe rakja azt a piercinget. Miért ne vállalna el egy fiú kuncsaftot?
5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom.Azt se h kihez menjek...
2016. aug. 25. 17:11
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
A silvert ajánlom én is. :) 2 piercingemet is ott szúrták, és nagyon profi a srác.
8/10 anonim válasza:
Mi ezen a fura? Két expasimnak is volt köldökpiercingje... amin semmi furát nem találtam... bárhol megcsinálják.
9/10 A kérdező kommentje:
csak hát egy elég csajos pc t kell betetetnem amit megkaptam ._.
2016. aug. 26. 14:45
10/10 anonim válasza:
Szerintem is bármelyik megcsinálja. :) Amúgy azóta megcsináltattad? Hogy nézett ki a piercing?
Amúgy én éppen most készülök köldökpiercinget csináltatni fiúként. :) Kíváncsi volnék, neked milyen van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!