Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van ez? Valami tanács?

Miért van ez? Valami tanács?

Figyelt kérdés
Van 3 hónapja piercingem. Az elején semmi baj se volt vele, nem is gyulladt be, nem vérgett, teljesen jól viseltem. Gyógyulás után sem volt vele semmi baj. De piszkos, az alsó részére mindig rászárad valami sárga váladék. Tisztálkodom természetesen, és külön figyelmet is forditok a piercingre, de egyszerűen nem értem miért ilyen...

2016. aug. 1. 11:29
 1/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, nyugi ez csak valami váladék, aminek ki kell jönnie. Biztos semmi baj sincs!
2016. aug. 1. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
A köldökpiercing valódi gyógyulási ideje 1-2 év is lehet. Azért mert nem fáj, attól még nem gyógyult be. A sárga rászáradt váladék az egy laza genny. Épp ezért érdemes folyamatosan ápolni egészen addig, míg a bőr át nem növi a lyukat, ami sok idő nagyon.
2016. aug. 2. 11:19
 3/3 valakiasokközül ***** válasza:

Milyen piercingről van szó?

Blueskin megint csak javítanálak :D

A köldök piercingnek 2-3 hét alatt be KELL gyógyulnia. De itt a kérdező nem írta milyen piercinge van.

Ha porcban van maximum 4-6 hét, ha bőrben, akkor maximum 2-3. Persze normális kezelés esetén.

Betadine oldattal kezeld, esetleg jódozatlan tengeri sós oldattal (2dl langyos víz+ 1 teáskanál só), az összehúz minden sebet. Sok sikert!

(piercer voltam)

2016. aug. 3. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!