Lehet egyszerre több piercinget szúratni porcba?
Ugyanebben a helyzetben vagyok/voltam. :)
Miért volna kockázatos? Én egyet csináltattam januárban, majd kettőt még fölé februárban, azokat egyszerre és semmi baj nem történt. (A középső mondjuk kiesett, azzal várnom kell most 1 hetet, hogy újra szúrassam, de ez nem abból adódott, hogy egyszerre készült.) Max annyiból problémásabb, ha közel lesznek egymáshoz (nekem úgy vannak), akkor nehezebb tisztítani, amíg gyógyul (kb. 1 hónap). Tervezek a másik oldalra is hármat, azokat majd egyszerre szeretném. :)
Hát ilyet se hallottam még. :D
Semmi baja a fülemnek, söt, nagyon szép lett, ha gondolod, fotót is küldhetek. :D
A fül lekonyulást, a fültágítók okozzák, nem a piercingek, a piercing könnyű súlyú.
Érdemes várni két szúrás, vagy lövetés között, de valójában nyugodtan lehet egyszerre többet "fúratni", vagyis szúratni és / vagy lövetni... mindkettőt érdemes kipróbálni, megismerni.
2 hét - 6 hét közöttre mondják a gyógyulási időt.
Ez mindenkinek saját testétől függő jellemző, eltérő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!