Lehet egyszerre több intim piercinget szúratni?
Figyelt kérdés
Szeretnék (legalább 2) szeméremajak-gyűrűt csináltatni. Olvastam hogy ez a legkockázatmentesebb, és a leggyorsabban gyógyuló intim ékszer. Egy alkalommal legalább 2-t szeretnék berakatni. Néztem több képet a neten és iszonyat jól néz ki ha egy lánynak leglább 4-6 db van ott lent. :P
2011. ápr. 15. 13:13
1/4 LeeWie válasza:
Két testékszer között el kell telnie egy hónapnak. Én szalonban csináltattam nyelv és köldökpiercinget, ugyanott, és a srác mondta, egy hónap különbséggel meg is csinálta. Szóval szerintem nem fogják megcsinálni egyszerre.
2/4 anonim válasza:
sztem ez attól függ h hol csináltatod,egyik haverom is elment csináltatni,és még a pc-s beszélte rá a több intim pcre:D
3/4 anonim válasza:
tudtad h az intim piercing után legalább 3 hónapig nem szabad szexelni?:)
4/4 A kérdező kommentje:
Csak csikló piercing után nem szabad. (Legalábbis én így tudom.)
2011. ápr. 15. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!