169cm. /67kg. nő alacsonynak/átlagosnak/magasabbnak számít?
Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 17:16
11/17 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ha konkrétan semmi információt nem adsz meg, akkor igen, sokan arra gondolnak, hogy 169 centihez a 67 kiló sok. Nekünk honnan kéne azt tudnunk, hogy az tömény háj vagy izom? (174cm - 62 kg - nő - sportol -> ez vagyok én, és mégis úgy érzem, hogy lenne mit leadnom a combomból minimum. Figyeld az arányokat, én magasabb vagyok és kevesebb kiló, és fogynom kell, akkor neked?) Ha magadra veszel minden negatív kritikát, akkor miért kérdezel ilyet? Vagy ilyenkor azt várod, hogy agyba-főbe dicsérjen mindenki? Annak van értelme?
12/17 anonim válasza:
A képeken nem látok izmos nőt, főleg nem a 167 centiset, elég husi. :D Szerintem amit te írsz az átlagnál kicsit magasabb és husi. :) Én 165 cm vagyok 56 kg és izmos, úgyhogy nem tudsz átverni. :D
13/17 anonim válasza:
Semmi esetre sem bálna...
167 az átlag női magasság.
14/17 anonim válasza:
A fotókon egy izmos nőt sem látok.
A 186 cm-est leszámítva mind duci vagy kövér.
A 169 cm egy átlagos magasság. Én is ennyi vagyok, csak 53 kiló.
15/17 anonim válasza:
170 cm vagyok, átlagos. Szerintem ez alatt alacsony, ez felett magas. :)
16/17 anonim válasza:
Hat en 174 cm vagyok es 63 kg de igy is a "vaskos" kategoriaba tarzozom. Amit te leirtal az atlagos magassag, edzessel oke, edzes nelkul duci. Legalabbis szerintem. De lehet h eloben meg jo az eloszlasa es nem duci. Mindent osszevetve szerintem atlagos magassag, atlagosnak mondhato sullyal...
17/17 anonim válasza:
Ha izmos vagy,akkor jó az arány.Eddzél továbbra is,mert az egészséges;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!