BoBe21 kérdése:
Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be? 16/L
Figyelt kérdés
ezekre gondolok: magasság,haj,szem,alkat,arc
Én 168 cm magas vagyok 66 kg vörös hajam ami közép hosszú barna szemem az arcom enyhén szeplős gödröcskéim vannak. Rólam így leírás szerint mit gondoltok?16/L
2017. febr. 25. 22:53
1/10 anonim válasza:
szép lány lehetsz :D és ti milyen srácokat szerettek?
17/f
2/10 A kérdező kommentje:
1 válaszoló Nekem a kb. 180cm ,sötét haj,sötét nagy szemekért oda vagyok és legyen sportos alkatú és a tipikus szép fiúk jönnek be
2017. febr. 25. 22:59
3/10 anonim válasza:
Nekem nem minden ilyen konkrét.
N legyen túl alacsony, se túlsúlyos. De legyen ápolt, valamilyen szinten foglalkozzon a külsőjével, de fontos, hogy ne legyen "cicababa".
Erős parfümszag, hosszú műköröm számomra taszító.
Igénytelen tetoválás szintén.
Szem, alkat, haj, arc nem annyira fontos, mivel nem ez alapján fog nekem valaki szimpatikus lenni.
F20
5/10 anonim válasza:
Szimpatikus vagy a leírás alapján.
Bár a középhosszú barna szemet nem igazán tudom elképzelni.
6/10 anonim válasza:
Utolsó válaszoló. Sztem helyesen így akarta leírni: "Én 168 cm magas vagyok, 66 kg, vörös hajam, ami közép hosszú. Barna szemem, az arcom: enyhén szeplős gödröcskéim vannak." Csak nem igazán figyelt a vesszőkre, de mindegy, ez nem nyelvtan óra.
7/10 anonim válasza:
Utolsó, nem a nyelvtan miatt írtam. A 90-es években Volt ilyen poénkodó szófordulat, hogy "vállig érő barna szem", és ideillett.
8/10 anonim válasza:
Leírás alapján te pont az ideál vagy, különösen ,ha természetes vörös vagy
9/10 anonim válasza:
7-es. Akkor bocsánat! Eddig ezt nem ismertem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!