Lányok nektek tetszik ha egy pasinak szőke haja van?
2017. febr. 22. 18:40
11/22 anonim válasza:
12/22 anonim válasza:
pont ez a kis ficsúr tetszik? :D
nincs bajom egyik hajszínnel se. se a hosszú hajjal fiúkon.
itt ilyet kérdezni ugyanolyan felesleges szerintem, mint amikor lányok raknak ki kihívóbb ruhákat, festett hajat, piercinget. elkönyvelik k.rvának, butának, téged meg b uzinak egy hosszú szőke haj miatt. :D
ne vedd túl komolyan a válaszokat.
13/22 anonim válasza:
Áh, nem ficsúr...a filmben nagyon is férfias :)
14/22 Sunshinedoll válasza:
Nem. Se a hosszú, se a szőke, külön-külön se.
15/22 anonim válasza:
16/22 anonim válasza:
Hossza nem, szőke igen.
Azzal, hogy hosszú, el is vágta magát előttem.
17/22 anonim válasza:
10-es!
Ezt a 2-es undormány, agresszív képűt hányszor fogod még betenni????!
És nem, ettől még egyik sem szép, mindegyik undorító!!
18/22 anonim válasza:
Mi hanyszor? Eletemben egyszer linkeltem be, hol lattad te még? :'D Azt meg, hogy mi undorító, szerencsére nem te fogod megmondani, ugyanis minden relatív. Speciel nekem sem tetszik a pasas, de itt egyesek azt állították, a hosszú haj nem lehet férfias. Ez volt a válaszom. Amúgy meg, ki tudja, lehet, hogy te még rondább vagy. :)
19/22 anonim válasza:
Imádom a szőke hajú pasikat. A hosszú hajúakat is. A kettőt együtt is. :)
20/22 anonim válasza:
4 #-es!
Az elnőiesedett "férfi" is ciki, de te is az vagy!
Nagydarab, kopasz=undormány. Kell a halálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!