A tisza cipőket hogy számozzák? Úgy tudom, hogy a 38-as lábúaknak 36-os a jó tiszából?
Figyelt kérdés
Nekem van egy ecco cipőm ami 37-es és 23,5 centi a belsőtalphossza. Arra lennék kíváncsi, hogy egy 36-os tiszának milyen hosszú a belső talphossza?2010. máj. 8. 22:23
1/5 anonim válasza:
Ez hülyeség. Én 40-es lábú vagyok, és 40-es Tiszám van. Egyszer beleszerettem egybe, de csak 39-es volt, az pedig már kicsi volt sajnos, szóval ez csak hiedelem.
2/5 A kérdező kommentje:
jó, de valaki vaterán vagy teszveszen kiírta, neki 38-as cipői vannak és hülyén van számozva a tisza...
2010. máj. 8. 23:45
3/5 anonim válasza:
Nekem 37es a lábam és a 36os nagy volt. Az eladó mondta is, hogy hehe hát igen, így van számozva és hát nincs is kisebb, de lehet ám náluk venni talpbetétet, vegyek egyet és majd jó lesz. Én meg gondoltam, hogy meg a jó édes anyádat, hogy az elszámozott szarotokért még én fizessek pluszba talpbetétet, hogy megvehessem és hordjam a szar méretet, hogy tönkre menjen a lábam.
4/5 A kérdező kommentje:
én megmondtam... amúgy lehet, hogy pont az ő cipőik vannak jól számozva. Azért mégsem kínai piacon vagy ahol 1500-ért kapsz egy cipőt, mert azok több mint valószínű, hogy elvannak számozva. Szóval nézhetjük úgy, hogy az eddigi cipőid voltak elszámozva és az övéké nem... mivel nekem az egyedüli márkás utcai cipőm ezaz ecco és ezt is turiban vettem, így nem tudom megmondani most mi van jól számozva és mi nem. Az eccohoz, ha viszonyítok, akkor egyformán számozzák (belső talphossz szerint) a cipőket...
Szóval a kínai cipők vannak elszámozva.
2010. máj. 9. 10:27
5/5 anonim válasza:
Nekem 39es lábam van,tiszából pedig a 38-as nagy rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!