7 hónapos babának mekkora a lábmérete, számozzák már ilyen kis kortól is?
Bocs az offért,engem is érdekelne ez a táblázat.
Az én lányom 8 hónapos és neki a legkisebb 17-es cipő is nagy.
Szia!
Én C&A-ban vettem eddig cipőket, ott a 16-17-es volt a legkisebb, az olyan 9-10 cm körüli volt. Ezt hordtuk pici korától, kicsit még nagy volt, de belenőtt:-)
Most 8,5 hónapos 19-20-asat vettem tavaszra. Ez még egy kicsit nagy, de legalább vastagabb zoknit tudok ráadni, mert vékonyka a cipő. Még nem jár természetesen. Akkor már nem lesz mindegy mekkora és milyen minőségű!
Nem hónapra vannak a cipőméretek, hanem le kell mérni a gyerek lábát és azt átváltani. (márkánként eltérő lehet). A lányom 13 hónaposan kapta meg az első cipőjét, amikor elkezdett járni. Az 19-es volt.
Egyébként egy nem járó babának minek cipő??? Sokkal kényelmesebb neki a zokni. Ne deformáljátok már el azokat a kicsi lábakat, csakhogy vagányabb legyen! Eleget fog még deformálódni élete során...
14:26-nak
A kis cipő nem deformálja el a lábat, hanem melegíti, mielőtt járna egy baba. Egyáltalán nem szoros, a talpa sokszor hozzá sem ér a cipő talpához, mert nem tudom neki belehúzni annyira. Meg nagy is rá.
Most 8,5 hónapos a babám és ha sétálni megyünk adok rá cipőt, télen meg bundás kis csizmát adtam rá, mert az overálunknak nem volt talpa. Pedig még nem jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!