Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek nekem milyen...

Szerintetek nekem milyen extrémebb hajszin állna jól nekem?

Figyelt kérdés
Jelenleg (és ez az eredeti hajszinem is) szőkésbarna a hajam, a szemem zöld, a bőröm pedig elég fehér, a szemöldököm jóval sötétebb a hajamtól. Azért akarok hajszint váltani, mert már unom a szőkét és kipróbálnák valami extrémebb szint, csak nem tudok dönteni. Ötletek?

2017. febr. 19. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
A leírás alapján a vörös hajat tudnám elképzelni neked. Nem tudom mennyire extrém színre gondoltál, de szerintem ez bőven elég.
2017. febr. 19. 15:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöldkéz. Amugy milyen vörösre gondoltál? Valami sötétebb, pirosasabb vörösre, vagy valami világosabb esetleg rézvörösre? :)
2017. febr. 19. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
kerüld a sötétebb színeket, szóval kék, lila, rikitó rózsaszín, élénk vörös kizárva, de szerintem a pasztel szinek szépen állnának a bőrödhöz, mondjuk ezüst, vagy vagy valami szürkés-kékes-lilás árnyalat :)
2017. febr. 20. 14:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segitetettek! :)
2017. febr. 20. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!