Fiúk: Túl duci szerintetek a képen látható lány? Kellene fogynia?
2017. febr. 16. 16:06
1/20 anonim válasza:
Nem vészes. Ha ő jól érzi így magát, akkor nem kell fogynia. A társkeresés miatt nem kell aggódnia, vannak fiúk, akiknek a húsosabb lányok jönnek be.
2/20 anonim válasza:
Tipikusan úgy tűnteted fel mintha nem te lennél a képen.. Amúgy meg sztem kéne fogynod..
3/20 anonim válasza:
Szerintem is kéne fogynod vagy 10 kilót legalább. 20/f
4/20 TR75 válasza:
Ha neked így jó, akkor nincs gond. Nem duci vagy, hanem van egy kis fölösleg (leginkább a hasadon), ami nem egyenlő a kövérséggel.
Engem nem zavarna, de hát én már nem vagyok fiú, úgyhogy a véleményem, mondhatni, irreleváns.
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! Kicsit híztam mostanában, és elég vegyesek a visszajelzések.
2017. febr. 16. 16:43
8/20 anonim válasza:
Igen kene, de magadnak kell megfelelni. Fiut meg igy is fogsz talalni...de ettol fuggetlenul mivel van rajtad tulsuly nem is keves kene.
9/20 anonim válasza:
Szerintem nem vészes. Mondjuk ne vegyél fel szűk ruhát. Vészesnek nem vészes, de én a helyetben leadnék egy 5-10 kilót.
10/20 anonim válasza:
Hat... Fogyhatnal par kilót... 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!