A saját körmöm alatt levegő van?
Sziasztok!
Fahordás közbe a saját körmöm alá bement egy elég nagy szálka és most a körömlemez alatt levegő van :(
Próbáltam utána nézni neten mit tegyek,mert már nem fáj az ujjam,de elég zavaró a szálka helyén az a fehér folt,ami egyértelműen levegő,mert sérült a körmöm alatt a "hártya". Sajnos nem tudom pontosan mi a neve.
Azért írok ide,a szépség kategóriába,mert az egyik oldalon azt tanácsolták,hogy manikűröshöz kell elmenni.
Nekem nincsen műkörmöm,alkalmanként lakkozom,de nem jellemző,tényleg csak alkalmanként.
A manikűrös mit tud tenni?
Esetleg épít zsléskörmöt,hogy ne látszódjon,vagy van rá valami "gyógyszer"?
Azt olvastam még,hogy 6 hónap alatt le kell nőnie,ha nem akkor köröm protézist ajánlanak.
Engem zavar a fehér levegős rész.
Lakkot nem merek most tenni a körmömre,mert félek,hogy lemosásnál aceton megy a köröm alá.
Olvastam,hogy vigyázni kell,mert a víz ,ha bekerül gombásodhat.
Annyira tanácstalan vagyok.
Majdnem körmöm feléig levegős egy csíkban,ahova bele fúrodott a szálka :(
Kérlek segítsetek,mi lenne számomra a jó,hogy minnél hamarabb meggyógyuljon és esetleg elfedésére merjek lakkot tenni?
Vagy tényleg keressek egy műkörmöst,ő vajon hogyan tud segíteni?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!