Ti mit tesztek a szépségetekért?
Elég tág fogalmat fejez ki a kérdés és valóban, érdekel kinek milyen szépségpraktikái, szokásai vannak.
Ki mit tesz azért, hogy jól nézzen ki?
Én a "kevesebb mindig több" híve vagyok a szépségápolásban, ezért elég kevés terméket használok.
Az arcomra hidratáló krémet, ha kijön néhány pattanás arra meg Akneroxidot.
Sminkből többnyire csak BB krémet, néha púdert és korrektort, szemceruzát és szempillaspirált használok.
A bőrömet minden nap testápolózom, a kezemre van külön kézkrémem ha nagyon kiszáradna.
Inkább a hajammal foglalkozom többet, arra nagyon odafigyelek. Kizárólag natúr, szilikonmentes balzsammal és samponnal mosom, argánolajjal és szűz kókuszolajjal szoktam hidratálni. Nem szárítom, nem fésülöm durván. Meg is hálálja a törődést, lassan már derék alá ér :)
Elég általános dolog,de igyekszem egészségesen étkezni. Mióta elhagytam a zsíros ételeket,fehér lisztet és cukrot, nem vagyok pattanásos és valahogy kipihentebbnek tűnök.
Néha veszek ilyen kis fémzacsis arcmaszkokat a rossmannban vagy müllerben és hetente bőrradírozok. Jah és egyáltalán nem sminkelek hétköznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!