Lányok, mit tesztek a szépségetekért?
Arc: Arcápoló cuccokat használok napi rendszerességgel.
Haj: Régebben 500 féle hajápolási szert alkalmaztam hajmosásonként, de azóta megcsináltattam a brasil cacaut.
Test: Szoktam edzeni. Bár már 1 heten nem csináltam semmit... de igyekszem legyőzni a lustaságomat.
Akármi: Ízlésesen sminkelek, jó ruhákat hordok.
16/L
Én minden héten arc/bőrradírozom, kb. havonta levágom a sérült hajszálaimat.
Mindennap próbálok 2-4 liter vizet meginni, és próbálok minél egészségesebben étkezni. Valamint egy edzéstervet csinálok amiből próbálom mindennap megcsinálni a megadott mennyiséget, de sajnos van, hogy kihagyok napokat.
Arc: normál bőröm van, mindennap használok arclemosót. Szoktam sminkelni, szempillaspirált és alapozót használok, néha ceruzát.
Haj: megfelelő termékekkel ápolom, sampon, balzsam, plusz pakolás. 2 naponta mosom meg, nem szárítom, nem vasalom, de festem. 3 havonta vágok a végéből.
Test: rendszeresen szőrtelenítek, testápolózok, a talpamat puhítom, a körmeim lábon-kézen rövidek, lábon lakkozom, kézen ritkán, de akkor is csak nude színekkel. Használok testpermetet is. Naponta járok futni, emiatt sok vizet iszom.
21L
Minden este alapos arctisztítás, hidratálás akkoris, ha nem sminkeltem aznap.
A hajamat professzionális termékekkel ápolom, ez anyagilag is jobban megéri, mert kevesebb kell, mint a drogériás cuccokból.
Rendszeresen radírozom a bőröm, és fürdés után testápolót is használok.
Az arcomat heti 1X radírozom, pakolást is rakok rá, naponta lemosom a sminkem, és hidratálom a bőröm. Ha sminkelek, akkor mindig sminklemosóval távolítom el.A sminkem: alapozó, ha kell korrektor is, púder, tusvonal/szemhéjpúder, rúzs/szájfény, pirosító, highlighter, "árnyékolás" , szempilla göndörítő, szempillaspirál...
Kéthetente vagy amikor kinő a szőr, akkor full gyantázok (mindenhol) és heti egyszer használok testradírt és a sarkaimat is lereszelem. Naponta krémezem a testem és megiszok min. 2 liter vizet. Heti 6X futok /bicajozok és heti 3X végzek súlyzós edzést. Egészségesen étkezek.
A hajamra hetente 1X-2X pakolást rakok és 3-4 havonta visszavágom (növesztem).
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!