Mit tegyek ha elfertőződött a fülem a fültágitas közben?
Figyelt kérdés
Elsőnek fogpiszkálót Aztán ecsetet raktam a fülembe betdinnal fertőtlenítettem de mégis elfertőződött el fog múlni magatol? Orvoshoz nem nagyon szeretnek menni vele. A 4mm-es fultagito maradhat benne vagy vegyem ki?2017. febr. 5. 20:39
11/14 A kérdező kommentje:
Hat szerintem sokat segített rajta :D
2017. febr. 6. 06:37
12/14 anonim válasza:
Octenisept, naponta 1-2x 1 percre lógasd tengeri sós vízbe akár (kb olyan sós legyen mint a könny) és tegyél a lyukba nemesfém ékszert amit szeret a füled, a legjobb a nemesacél, másnéven orvosi fém, titánium (ezt nehezebb szerezni de a piercingek non-plus-ultrája) vagy ezüstöt, szóval amit szúráskor is tesznek bele.Tisztítsd alaposan, ha enyhe el kell múlni, azután is folytasd egy darabig mikor már elmúlt.
13/14 A kérdező kommentje:
Inkabb nem teszek bele semmit majd ha begyógyult mert szerintem az volt a hond hogy durván 3 nap alatt 5mm-esre tágítottam
2017. febr. 6. 13:52
14/14 A kérdező kommentje:
Gond*
2017. febr. 6. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!