Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Rossz ruhát adtak ide, mit...

Rossz ruhát adtak ide, mit tegyek?!

Figyelt kérdés

Elnezest, hogy rossz kategóriába írom, de nem tudtam melyik lenne a megfelelő es szeretnem ha itt maradna.

Szalagavatóra béreltünk 25 000 forintert keringős ruhát és nem azt adták ide amit szeptemberben kiválasztottam. Sajnos csak a szalagavató előtt 10 perccel vettük észre. Csúszott, hosszú volt és a másik ruhához képest csúnya is. Hasonlit a kiválasztottra, de nem ugyanaz. A minta se, az alja se, semmi... mit tegyek? :( jár vissza nekunk valamennyi emiatt?

2017. febr. 5. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt hogyan? Nekünk két nappal elötte elugye kellett hozni, mert abban probáltunk...
2017. febr. 5. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Most megtanulhatod, amikor valamit átveszünk, azt ott, helyben meg kell nézni.

Hogy kárpótolnak-e ezért, az a cég hozzáállásától függ. Kicsi az esélye.

2017. febr. 5. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor szóltok lehet, de így utólag, főleg hogy azért felvetted és szerepeltél benne én nem hiszem. Nem lenne pofám reklamálni, ha felvetted.
2017. febr. 5. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nos, gondolom nem a szalagavató előtt 10 perccel hoztátok el a ruhát, akkor kellett volna alkudozni, hogy nektek nem ez kellett, de idő szűkében esetleg olcsóbban elviszitek. Így utólag szerintem már semmi alapja a dolognak.
2017. febr. 5. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Szalagavató előtt 10 perccel vetted észre? Én a szalis ruhám legalább 10 alkalommal felpróbáltam olyan jó volt benne lenni. Meg se nézted mikor elhoztad? Meg bírtad állni?
2017. febr. 5. 17:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen mert szalagavato elott 2 oraval hoztuk el :( másik városból hoztuk, ezert nem tudtuk hamarabb mert a szüleim dolgoztak es egyedul nem tudtam érte menni .
2017. febr. 5. 17:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Végülis nem azt adták amit béreltéél szóval valamennyi kárpótlást illene fizetniük, mi is 50km-ről hoztuk a ruhát de összebeszélt az osztály, egy helyről hoztuk és minimum 2 ruhapróba volt hogy mindenki megtanuljon az abroncsban mozogni, hogyan lehet gyorsan fel/levenni.
2017. febr. 6. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!