Miért ilyen szépek a magyar lányok és, hogy-hogy nem nyertek még soha sem Miss World-öt?
a legszebb nők a világon ukrajnában, oroszországban, esetleg még a skandináv térségben van...
sétálj végig Bp-n, aztán Moszkvában, látható lesz a különbség.
Ezt csak a magyarok tartják így, sokat utaztam már a világon, de ilyent csak otthon hallottam. Klasszikusan az orosz és ukrán nőket tartják a legszebbnek, de nem véletlenül. Nagyon sok ott a kecses és gyönyörű nő.
A szépségverseny teljesen más világ.
Mert ez rég nem arról szól, hogy ki mennyire szép, és tehetséges. A mostaniak között teljesen átlagos alkatúak és arcúak vannak, persze van 1-2 szebb, akinek megjegyzem az arcát, a kisugárzását, de mindegyik egy kaptafára készült. Többnyire kisportolt test, feldobva némi szilikonnal itt-ott (igen, elvileg tilos szilikonnal indulni, de végig nézve a mostani mezőnyt nem egynek van szilikonmelle, és igen, ha egy nő sportol, akkor a melléből is tűnik el zsírszövet, de muszáj persze tuningolni egy kicsit..)
Tuti recept:
Hosszú barna haj, begöndörítve, vagy vasalva
szoláriumozott bőr
füstös smink, megrajzolt szemöldök
3D-s szempilla hosszabbító, műkörmös vagy maximum médiatudományi végzettség
rajongás az állatokért, megígérni, hogyha nyernek, állatmenhelyeket fognak segíteni.
Most ne mondd, hogy nem mind ilyenek :D
Amúgy meg Kulcsár Edina az instagramjára feltett egy videót az idei talentekről, és hát, ha akarsz nevetni egy jót nézd meg. Mint egy rossz Megasztár válogatás. Én azt hittem legalább táncolni, mozogni tudnak valamennyire, de mindegyikük teljesen amatőr mozgáskultúrával vergődött. Nagyon kínos. Semmihez sem értenek. De legalább azt a lányt küldték el, aki PAPÍRRÓL OLVASOTT FEL EGY VERSET, középiskolai ünnepségek hangulatát idéző stílusban.
A Miss World ma már szinte csak protokoll, fontos azért, mert meg kell jelenni rajta, és küldeni kell valakit. Ja, meg hogy Sarka Katának és Rogán Cecíliának legyen mivel elfoglalnia magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!