Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Septum piercingnek mitől...

Septum piercingnek mitől lehet enyhe szaga?

Figyelt kérdés
Fél éve van meg, nehezen gyógyult de már minden oké vele, azt leszámítva, hogy érzek egy enyhe szagot. Tényleg nincs begyulladva meg semmi. Mitől lehet ez? :O

2017. febr. 2. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szoktad mozgatni?Nekem ajak piercingel volt hogy sokat mozgattak meg "csesztettem" és ettől Begyulladt.
2017. febr. 2. 19:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Szoktam piszkálni, de tényleg látszatra semmi baja. Most voltam beteg, naponta elfújtam egy csomag zsepit és akkor se durrant be.

Viszont az, hogy érzek egy enyhe szagot már hónapok óta van.

2017. febr. 2. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Néha ki kéne venni, és lefertőtleníteni. Összegyűlnek rajta a bacik, és azoknak szaguk van. Vedd ki, ha van bőrfertőtlenítő sprayd, az lenne a legjobb az orrodra is, meg a pcre is. Vagy esetleg kézfertőtlenítő gél. Az orrodat is áttörlöd, és a piercinget is. Ezt 1-2 hetente el kéne végezned.
2017. febr. 2. 23:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát megpróbálkozom, de eddig még nem tudtam kivenni sosem, nem boldogulok a golyózáras piercingekkel.

Köszönöm!:)

2017. febr. 3. 04:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az orrkarikámmal van ez. Octenisepttel szoktam lefújni,fülpiszkálóval megtisztogatni,és minden happy. :)
2017. febr. 3. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!