Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni heges...

Mit lehet kezdeni heges arcbőrrel?

Figyelt kérdés
Sajnos a családban nekem volt legtöbb pattanásom, cisztám. Ezek hegeket, lyukakat hagytak maguk után. Használok sminket, elég szép lesz a bőrtónusom. De zavar, hogy olyan gödrös a bőröm. Pl akartam képet csinálni a párommal de amikor megláttam magam mellette megint elfogott az ö bizalomhiány. Mit tudok tenni, hogy javuljon az állapota, egyenletes legyen? Szedek vitamint, változtattam az étrendemen, sokat mozgok, sok vizet iszom. Masszirozom természetes Aloe vera géllel. Minden este. Alapozó nélkül a párom még nem látott mert szégyellem magam.
2017. jan. 22. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj el bőrgyógyászhoz ő segit,nekem pl nagyon szépen helyre tettem az aknéim és most pedig a hegeket fogjuk kezelni.

Igaz nem olcsó de megéri, vannak különböző krémek amik segitenek és ugye ott a lézeres kezelés stb..

2017. jan. 22. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is rengeteg dolgot kipróbáltam,szenvedtem vele rendesen.Kb 12éves koromtól a középiskola közepéig szenvedtem,de nagyon durván vele.És oké,serdülőkor,de nem olyan szintű volt a dolog.Csúnya,heges volt az egész arcom utána is.Rengeteg krémet próbáltam,egyik se jött be.Majd elmentem bőrgyógyászhoz.Akkoriban még nem voltam 18,de későbbre ajánlotta a dermarolleres kezelést.Illetve addig is egy krémet ajánlott,ami nagyban meghatározta azt,hogy az arcom most hogyan néz ki.Igaziból szkeptikus voltam már akkorra,ezért nem tudtam rögzíteni sem,hogy mi volt előtte és utána.Szerintem érdemes a drágább kezelések előtt kipróbálnod ezt a krémet,hát ha neked is segíteni fog.Igaziból kicsi a tubus,de sokáig elég.Kb 1 tubus kellett csak és olyat tett,amit alig hiszek el még ma is.

la roche posay effaclar duo a krém neve és gyógyszertárban tudod megvenni.Egyébkétn a la roche posay összes termékére azt mondják,hogy jó problémás bőrre.Sajnos mást eddig még nem próbáltam tőlük,de lehet érdemes egy arclemosót is venni tőlük.

2017. jan. 23. 00:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Kencék ezen nem fognak segíteni sajnos. Vagy a kémiai hámlasztást ajánlom kozmetikusnál, vagy rendelj egy dermarollert e-bayről ( pár száz forint). Nagyon jó, nekem is ez segített, olvass utána.

[link]

2017. jan. 23. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!