Mit lehet kezdeni heges arcbőrrel?
Menj el bőrgyógyászhoz ő segit,nekem pl nagyon szépen helyre tettem az aknéim és most pedig a hegeket fogjuk kezelni.
Igaz nem olcsó de megéri, vannak különböző krémek amik segitenek és ugye ott a lézeres kezelés stb..
Én is rengeteg dolgot kipróbáltam,szenvedtem vele rendesen.Kb 12éves koromtól a középiskola közepéig szenvedtem,de nagyon durván vele.És oké,serdülőkor,de nem olyan szintű volt a dolog.Csúnya,heges volt az egész arcom utána is.Rengeteg krémet próbáltam,egyik se jött be.Majd elmentem bőrgyógyászhoz.Akkoriban még nem voltam 18,de későbbre ajánlotta a dermarolleres kezelést.Illetve addig is egy krémet ajánlott,ami nagyban meghatározta azt,hogy az arcom most hogyan néz ki.Igaziból szkeptikus voltam már akkorra,ezért nem tudtam rögzíteni sem,hogy mi volt előtte és utána.Szerintem érdemes a drágább kezelések előtt kipróbálnod ezt a krémet,hát ha neked is segíteni fog.Igaziból kicsi a tubus,de sokáig elég.Kb 1 tubus kellett csak és olyat tett,amit alig hiszek el még ma is.
la roche posay effaclar duo a krém neve és gyógyszertárban tudod megvenni.Egyébkétn a la roche posay összes termékére azt mondják,hogy jó problémás bőrre.Sajnos mást eddig még nem próbáltam tőlük,de lehet érdemes egy arclemosót is venni tőlük.
Kencék ezen nem fognak segíteni sajnos. Vagy a kémiai hámlasztást ajánlom kozmetikusnál, vagy rendelj egy dermarollert e-bayről ( pár száz forint). Nagyon jó, nekem is ez segített, olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!