Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Heges arcbőrrel mit lehet...

Heges arcbőrrel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Régen iszonyú pattanásos voltam, és hát, az óvó szavak ellenére nyomkodtam magam, elég sokat. Meg is látszik az arcomon, tele van hegekkel, illetve ilyen lyukacsos (nem tudom, hogy hívják). De már régóta ilyen, csak annyi mindent kipróbálta, de hasztalan.

(tudom, hogy elmebetegesen hülye voltam régen, hát itt az ára:/)

2014. ápr. 25. 13:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Kozmetikusnál hámlasztás az otthoni vagy nem ér semmit vagy többet ártasz.
2014. ápr. 25. 15:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Szintén ebben a cipőben járok.

Pont a múltkor néztem utána és sok dolog van csak rettenetesen drágák...

Speciális fénnyel lehet kezeltetni mondjuk (ez nem olyan drága)

csak az a baj,hogy a kezelésekkel kúraszerűen ismétlődve érhetünk el látszólagos és sikeres eredményt.

Ezzel az a baj,hogy az első mondjuk 3000Ft...aztán kell belőle mondjuk 10 alkalom...akkor már nagyon sok.

Vagy vannak különböző hámlasztások.Azok általában olcsóbbak.

Esetleg mikrodermabrázió.

Én most kipróbálom a teafa olajat mert hozzá tudok olcsóbban jutni.

Már egy kis üveggel elhasználtam és tényleg jól lehámlaszt.Viszont nekem utána nem marad úgy a bőröm.Amikor bőrgyógyász által kiírt hámlasztót használtam akkor sokáig száraz is maradt...de ezzel az olajjal bekenem,pár nap múlva lejön a bőr és már jó is.

Ezt még kipróbálom.Aztán lehet elmegyek kozmetikus által hámlasztani...vagy nem tudom még:/

2014. ápr. 25. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!