Miert nezik le az emberek a szines haju embereket?
Figyelt kérdés
Enis vegig setaltam a varosban es rettentoen leneztek.Azt ertem hogy nemtetszik nekik,de azert nem kellene lenezni embereket.2017. jan. 21. 18:30
1/12 anonim válasza:
Mert deviáns személyiségre vall, akiket ezek az emberek amúgy is lenéznek, színes haj nélkül is. Illetve gyakran ronda és sokan nem tudják viselni.
2/12 anonim válasza:
Ez legyen a legkisebb baj, de a betegeket, sérülteket, hajléktalanokat stb is lenézik. Ilyenek az emberek.
3/12 A kérdező kommentje:
Hat igen,sajnos igazad van
2017. jan. 21. 18:37
4/12 anonim válasza:
Nekem például nagyon is tetszenek a színes hajú emberek.
Fel merik vállalni magukat és amúgy is jól néz ki a legtöbb (persze van kivétel).
Igazából én még nem láttam olyat, hogy valaki a másikat a haja színe miatt nézte volna le. Ha ápolt és szépen van befestve, akkor nagyon menő tud lenni! :DDD
5/12 anonim válasza:
Nem nézik le, legfeljebb csodálkoznak, hogy egy gyenge, bizonytalan személyiség az ilyen feltűnősködésben miért állítja ki saját magáról a "gyengeségi" bizonyítványt ? Mert ugyebár a színesre befestett hajú ember nem látja saját magát, viszont csak így tudja felhívni a figyelmet magára, mivel nincs más olyan tulajdonsága, teljesítménye, amivel megbecsülést tudna kiváltani maga iránt és összekeveri a feltűnést a megbecsüléssel, elismeréssel, méltánylással.
6/12 anonim válasza:
Nyilván nem mindegy, hogy is néz ki és ki hordja a színes hajat.
7/12 anonim válasza:
Ha nem annyira durva, rikító stb. meg beleillik a stílusába akkor hétköznapokra simán, viszont lehet hogy nem minden munkahely díjazza, meg mondjuk nem túl szép dolog pl. temetésre égő pink hajjal menni...
8/12 anonim válasza:
nekem annyira nem tetszik a színes haj, de attól még nem nézem le az élénk hajú embereket. mindenkinek más tetszik. nem vagyunk egyformák, hülyék azok, akik azért piszkálják az embert, mert másképp néz ki, mint ők. ha neked tetszik, viseld bátran!! :D
9/12 anonim válasza:
Biztos,hogy lenéznek? Lehet,hogy csak te látod így.
10/12 A kérdező kommentje:
Meg be is szoltak de hat igazabol nemerdekelt
2017. jan. 22. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!