Notino megbízható bolt eredetiséget illetően?
Még konkrétan nem tudom milyen illat után kutatok, hallottam már pár dicsért parfümről, amiket tartósnak mondanak s nem tucat illatok. Ezekre vetek először pillantást Douglas-ban, aztán rendelek mintát majd, mennyire működik a bőrömön.
Elég nagy árrések figyelhetők meg, van ami nagyjából azonos árban van (<4000), de van még egy véglet, ahol 10-12 ezer a differencia.
Ha valami ötlet van parfümöt illetően, privátba írhattok nyugodtan.
Nekem negatív tapasztalatom van velük (korábbi iparfüméria). Volt még itthon a korábban douglas-ben vásárolt középkategóriás parfümből, amit összehasonlítottam a neten rendelttel, de köze nem volt hozzá, mintha fel lett volna hígítva alkohollal.
:S Nem lepődtem meg, a bolti ár 60-70%-áért árulják, ami elég gyanús..
Rendeltem időközben mintákat, azokkal semmilyen jellegű problémám nem volt. Tényleg gyors, precíz módon csomagolt a rendelt termék.
Mintám elfogyott 2 hete, nagyon megfogott, így rendeltem is. Elég fura volt kifújva, egy dohos szagot éreztem. Vissza akartam küldeni, előtte elmentem Douglas-ba, hölgy kérdezte, miben segíthet, mondom mi a helyzet, ingyen megnézték még aznap. Eredeti szerintük, lehet a meleg miatt nem működik úgy rajtam most, szerintem valami az orrommal is lehet, mert konkrétan a kávé szagát nem érzem reggelente csak nagyon gyengén...
Így nem küldtem vissza. Előtte olvastam sok hazai s külföldi portált, ahol pozitív véleménnyel voltak.
Mit rendeltél? Mennyi idő telt el a két vásárlás között?
Sajnos mindent egyre gyengébb verzióban adnak ki. Jó példa erre a YSL L'Nuit... régi 2014-es batch nagyon ütött, mostani fele ideig se bírja, illata legalább megmaradt...
Egy a baj, nagyon nagy lehúzás megy a boltokban.
20 ezer alatt nem kapsz 50 ml-t egy kicsit jobb designer-ből... 30 ml -ért meg 13-15 ezreket kiadni nem az igazi, edt azért annyira nem tartós, persze vannak kivételek, de reggel 3-4 fújás két három hónap és vége az üvegnek...
Én kételkedtem, de Douglas-ba bevittem és megnézték. Összehasonlították, mondták nincs vele gond.
Az a baj lehet, alapból nem működik most az illat, mert őszi és téli illatnak való. Ahogy megjött már itt volt a nagy meleg.
Én is tesztert vettem, mert olcsóbb, magáncélra nem is lényeges a doboz annyira.
Amikor bevittem a hölgy elszólta magát, mert mondta, ők is ilyen fehér dobozban kapják a polcon lévő tesztereket.
Nekem az a véleményem, hogy eredetiek kellenek legyenek a termékek, lehet nagyon ritkán bekerül egy hamis. De szerintem az is abból adódik, visszaküldi valaki és nem azt, amit rendelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!