Notino megbízható bolt eredetiséget illetően?
Többször rendeltem már,parfümöt,kozmetikai cuccokat. Minden rendben volt és nagyon gyorsan kiszállították.
A rendelt parfüm illata egész nap érezhető, akkor csak nem hamisítvány:)
Én is az eredetiség felé hajlok, de a pár negatív kritika eltántorít mindig, főleg amikor látom tévében is mennyi hamis cuccot zúznak be.
Amit nem olvastam sehol, de csak egy meglátás. Douglas és Marionnaud is mondja, hogy egyenes a gyártótól megy a beszerzés, de erről egy-két gyártónál semmi infót nem találtam (webshop).
Először mindenképpen illatmintát rendelek, mert párszor elhamarkodtam a vásárlást már. Lehet előtte bemegyek Douglas-ba szaglászni, aztán minta, megnézem meddig tart a bőrömön, milyen az illat többi szakasza rajtam... Utána meg rendelek valamit.
Olvastam még pár fórumot, külföldön is hasonló árban mennek a parfümök, mint Notinon. Douglas-ban akkor tényleg baromi nagy profittal dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!