Nagyon csúfnak érzem magam és mondjuk az is vagyok és ti mit csináltok hogy szépek legyetek? 14L
Szia :)
Hasonlóan éreztem mikor én is 14 voltam. Sokáig csak szenvedtem úgymond, aztán úgy gondoltam, hogy utánanézek pár dolognak, praktikának. :) Kiszedtem a szemöldököm (javaslom a kozmetikust inkább, minthogy magadnak csináld meg elsőre), elkezdtem sminkelni (nem kell sok, pattanásokra, esetleg szem alá egy kis korrektor, szempillaspirál), levágattam máshogy a hajam. Nézd meg, hogy melyik a legjobb része az alakodnak, pl ha vékony a derekad, vegyél passzos pólókat, deréktól lefelé bővülő szoknyát, tehát próbáld kiemelni azt, mi legjobban tetszik magadban, és az önbizalmad is nőni fog :) 17l
Tuti lesz majd pasid! Nekem olyan 18 éves koromban volt először. A mostani barátomat ez meglepte, mert olyan jó nőnek tart, hogy tuti korábban volt, pedig nem.
Te is gyönyörű vagy, csak nem látod a saját szépséged. Hordj olyan cuccokat,ami boldoggá tesz. Vegyél kicsi apró kiegészítőket,amik tetszenek neked,szebbnek érzed magad tőle(pl hajdisz, nyaklánc) ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!