Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyári munkára túlzás a smink?

Gyári munkára túlzás a smink?

Figyelt kérdés
Mindig teszek fel alapozót, mert az arcom heges maradt az acnétól. Ez nálam egy alap, ezen kivül minden reggel megrajzolom, megformázom a szemöldököm. Néztem videókat ilyen egyszerű nappali sminkekről, de valahogy soknak éreztem még a legegyszerűbbet is ide ahol dolgozom éppen. Egyszerű, szerény hely egyszerű emberekkel. Pedig szeretnék sminkelni. Vagy váltsak munkahelyet? :D. Csak vicc de ti hogy tekintenétek egy ilyen kolléganőre?
2017. jan. 15. 14:46
 1/9 A kérdező kommentje:
Smink és smink közt is van különbség, egyszerű sminket néztem ami nem feltűnő. Olyat, ami ad egy fajta kifinomultságot a külsőnek.
2017. jan. 15. 15:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Vedd a fáradtságot hogy megismerd a másikat mielőtt leribized tudod. Meglepődnél.
2017. jan. 15. 15:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ettol nem lesz valaki ribi. Jobban megvan arrol a velemenyem, aki ennyi alapjan itelkezik, mint arrol, aki szolid sminket visel.

Pedig en alig sminkelek.

2017. jan. 15. 15:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha te úgy érzed jól magad nyugodtan sminkelj. Persze ha túlzásba esnél más lenne a kérdés, de alapozó meg szolid smink még teljesen oké
2017. jan. 15. 16:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Annyit sminkelsz és úgy, ahogy neked jólesik. Nekem nemhogy munkába, még boltba is alap a smink, aztán kinek mi köze hozzá? Azok szoktat emiatt krákogni, akik lusták ahhoz, hogy emiatt felkeljenek fél órával korábban, és irigykednek, hogy ők nem néznek ki olyan jól.
2017. jan. 15. 17:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is boltba is alap az alapozó. Csak estére szedem le.. De tényleg nem szép a bőröm egyes pontokon, tág pórusaim vannak meg hegeim, sajnos ezen időben lehetett volna segitsni de igy mostmár marad a napi szintű meszelés. A szemöldököm meg kiegészitem, nem egyformák ezért szeretem őket egyensúlyba hozni. Hihetetlen milyen jól "öltöztet" egy jó szemöldök. Ég és föld a különbség. Megihlettek a videók ahol lányok bemutatják a reggeli rutinjukat beleértve a sminket is. Nagyon szépek vannak, csak én az egyszerűt is kicsit soknak érezném hisz nem egy finom környezetben dolgozom. Nem szeretek nagyon kitűnni a tömegből.
2017. jan. 15. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak nyugodtan. Úgy sminkelsz és annyit amennyi jól esik ameddig az mutatós :)

Ha te így érzed jól magad ne törődj mások véleményével.

2017. jan. 16. 01:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan sminkelj, ahogy szeretnél.:)

Nem ettöl lesz valaki ribizli. Én pl nem ítélkezem, sem sminkről, sem máshogy. Az már más dolog, ha nem tudja valaki szépen megrajzolni a szemöldökét és nevetségesen fest.:D

Egyébként neked nem sok a sminked!!:)

2017. jan. 16. 18:51
 9/9 anonim ***** válasza:

gyári melós vagy?

mi a munkád, mit csinálsz?

2017. jan. 17. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!