Gyári munkára túlzás a smink?
Figyelt kérdés
Mindig teszek fel alapozót, mert az arcom heges maradt az acnétól. Ez nálam egy alap, ezen kivül minden reggel megrajzolom, megformázom a szemöldököm. Néztem videókat ilyen egyszerű nappali sminkekről, de valahogy soknak éreztem még a legegyszerűbbet is ide ahol dolgozom éppen. Egyszerű, szerény hely egyszerű emberekkel. Pedig szeretnék sminkelni. Vagy váltsak munkahelyet? :D. Csak vicc de ti hogy tekintenétek egy ilyen kolléganőre?2017. jan. 15. 14:46
1/9 A kérdező kommentje:
Smink és smink közt is van különbség, egyszerű sminket néztem ami nem feltűnő. Olyat, ami ad egy fajta kifinomultságot a külsőnek.
2017. jan. 15. 15:07
2/9 A kérdező kommentje:
Vedd a fáradtságot hogy megismerd a másikat mielőtt leribized tudod. Meglepődnél.
2017. jan. 15. 15:12
3/9 anonim válasza:
Ettol nem lesz valaki ribi. Jobban megvan arrol a velemenyem, aki ennyi alapjan itelkezik, mint arrol, aki szolid sminket visel.
Pedig en alig sminkelek.
4/9 anonim válasza:
Ha te úgy érzed jól magad nyugodtan sminkelj. Persze ha túlzásba esnél más lenne a kérdés, de alapozó meg szolid smink még teljesen oké
5/9 anonim válasza:
Annyit sminkelsz és úgy, ahogy neked jólesik. Nekem nemhogy munkába, még boltba is alap a smink, aztán kinek mi köze hozzá? Azok szoktat emiatt krákogni, akik lusták ahhoz, hogy emiatt felkeljenek fél órával korábban, és irigykednek, hogy ők nem néznek ki olyan jól.
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem is boltba is alap az alapozó. Csak estére szedem le.. De tényleg nem szép a bőröm egyes pontokon, tág pórusaim vannak meg hegeim, sajnos ezen időben lehetett volna segitsni de igy mostmár marad a napi szintű meszelés. A szemöldököm meg kiegészitem, nem egyformák ezért szeretem őket egyensúlyba hozni. Hihetetlen milyen jól "öltöztet" egy jó szemöldök. Ég és föld a különbség. Megihlettek a videók ahol lányok bemutatják a reggeli rutinjukat beleértve a sminket is. Nagyon szépek vannak, csak én az egyszerűt is kicsit soknak érezném hisz nem egy finom környezetben dolgozom. Nem szeretek nagyon kitűnni a tömegből.
2017. jan. 15. 21:33
7/9 anonim válasza:
Csak nyugodtan. Úgy sminkelsz és annyit amennyi jól esik ameddig az mutatós :)
Ha te így érzed jól magad ne törődj mások véleményével.
8/9 anonim válasza:
Nyugodtan sminkelj, ahogy szeretnél.:)
Nem ettöl lesz valaki ribizli. Én pl nem ítélkezem, sem sminkről, sem máshogy. Az már más dolog, ha nem tudja valaki szépen megrajzolni a szemöldökét és nevetségesen fest.:D
Egyébként neked nem sok a sminked!!:)
9/9 anonim válasza:
gyári melós vagy?
mi a munkád, mit csinálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!