18 éves lány vagyok és nincs semmi mellem. Van esélyem, hogy nő még?
Minimális esély van már ebben a korban, az is terhesség, hízás, fogamzásgátló, szóval ne éld bele magad. Próbáld elvonatkoztatni a nőiséget a mellektől és elfogadni, hogy neked nincs.
Én 26 vagyok és nekem is épp hogy A kosaram van. Soha nem volt ebből problémám. Nők kérdezték már többször, hogy nem akarom-e megműttetni, én meg csodálkozok, mert számomra sosem volt fontos a mellem, sőt szerintem egy nagy mell inkább idegesítene. Nem mellesleg irtó hülyén nézne ki a 45 kilómhoz.
Nyugalom! Én is pont így voltam, A-s méret, aztán most fél éve már B- s kell! Jó, még így is elég kicsi,de nem ettől leszel nőies, hanem a viselkedésedtől! Aki pedig vonzónak tart, azt nem fogja érdekelni a mellméreted, sőt... az én férfi ismerőseim a pici melleket kedvelik.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!