Miért maradtam alacsonyabb?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem olyan alacsony a 162 cm egy nőnek. De a szüleim mindketten magasabbak, anyám 165 cm körül, az apám 186 cm magas. Tesóim fiatalabbak, mindkettő lány. Az egyik 166 cm, a másik 170. Lehet-e köze a magasságomhoz annak, hogy tinikoromban eleget ettem ugyan de elég egyoldalúan? Illetve hogy sokat stresszeltem, depresszióval küzdöttem és gyakran volt pánikrohamom? Úgy tudom a stressz kihat a szervezetre ilyen szempontból is. Vagy miért ? Amúgy jó alakom van meg arányos stb csak szerettem volna kicsit magasabb lenni pl 165 jól állna.2017. jan. 15. 11:59
1/6 anonim válasza:
Mert ideges vagy. Ha rá stresszelsz nem nőssz meg.
2/6 anonim válasza:
Genetika. A szüleidnek vannak olyan génjei melyek alacsonyabb nagyszülőktől vannak. Te pont azt kaptad ki.
3/6 anonim válasza:
Lehet köze a táplálkozásodhoz, egyes tápanyagok (pl. fehérje), vitaminok (D3, K2) és nyomelemek hiányához, a genetikai adottságok mellett. Sőt, a pszichés problémák is gyakran a rossz táplálkozás (és rossz emésztés) következményei.
Én is ekkora maradtam, a nővérem 170 cm. Szorongás, depresszió nálam is megvolt, most már tudom, miért.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor igy jártam. Különben anyám el akart küldeni pszichológushoz végül megegyeztek a megfelelő módban (semmi gyógyszer csak környezetváltás). Nem kivánom senkinek azokat az éveket. Nekem úgy látszik megmarad emlékképpen a magasságom, lehettem volna tuti magasabb de már mindegy. Legalább az alakom jó azt nem cserélném el.
2017. jan. 15. 14:38
5/6 anonim válasza:
Hát igen, én is pont így vagyok vele. Jó, hogy tudsz pozitívan gondolkodni, én is próbálok :) alacsonyan is lehet csinos és szép egy nő.
6/6 anonim válasza:
A szépség kompenzálja a magasságod hiányát, bár szerintem egyáltalán nem vagy alacsony. És minél szebbé csinosabbá teszed magad -nőies öltözködés, smink,ékszerek,minőségi illatszerek-, annál inkább háttérbe szorul a kisebbségi érzésed. Szóval kezd egy nagy bevásárlással, harisnyák, szoknyák magassarkú cipók, parfümök beszerzésével az önbizalom építő projektedet, a hatás azonnali lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!