A szemöldököm elrontja a kinézetem, mit csináljak? (kép)
Nagyon sokat gondolkoztam, hogy föltegyem-e a kérdést, arra jutottam, hogy a lányoknak kell megfelelni, ezért kérem a segítségeteket! Szóval, alapvetően szép arcom van, (EGO..) de össze van nőve a szemöldököm, hogyan tudnám megcsinálni jobbra?
ui.: Én intézem a "szedést", és nem, nem vagyok meleg.
Kép: [link]
Én sem látok így semmi rosszat benne.
De ha olyan szép vagy, akkor dobj már privátban egy képet az egész fejedről, mert így tényleg nem sokat lehet mondani a szemöldöködről, mert így magában nincs vele semmi baj, de az összhatás a lényeg.
Felteszel egy kérdést a szemöldöködről a hozzá tartozó képről meg lehagyod a felét.....
Egyébként ha otthon nem tudsz vele mit kezdeni,el tudsz menni kozmetikushoz és ő megcsinálja.
A meleg stb kijelentésekre meg annyit mondanék,hogy a falusi kocsmában szokás lemelegezni az ápolt férfiakat,civilizált,művelt körökben alap,hogy a férfi ugyanúgy ápolja magát,mint a nők.
Ha zavar menj kozmetikushoz!
Attól hogy jársz/járnál nem lennél meleg
Szerintem is menj vele kozmetikushoz! Ma már alap, hogy a fiúk szemöldöke is meg legyen igazítva, ha összenő, vagy nagyon bozontos, vagy nem illik az archoz.
Én is évek óta járok kozmetikushoz kéthetente szemöldökszedésre, és azóta sokkal fiatalosabb, barátságosabb a tekintetem. A kozmetikus csajszi nekem kiszedi középen, és megcsinálja az ívét is, magyarul formára szedi. Ez nem melegség, hanem jól ápoltság! :) A csajok szeretik, ha adsz magadra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!