Szerintetek milyen alakom van?
Magasság: 169cm
Testsúly: 46kg
Derékbőség: 66cm
Csípő: 78cm
Mell alatti bőség: 75cm
Kosárméret: 87cm
13/l

Anorexiás csontkollekció vagy!
Ehhez a magassághoz min 52 kg-nak kéne lenned!!
Anorexiás csontkollekció? Hát nem azért de ez kicsit durva kifejezés... Lehet hogy átlagon aluli a testsúlyom de ennyire nem... Ha anorexiás lennék kb 35 kilónak kéne lennem...
Egyébként meg a kérdést azért tettem fel mert én vékonynak tartom magamat... Úgy érzem hogy mondjuk 50 kilót el kéne érnem... Egyébként meg ez a 46 nem igazán reális dolog mert most kaptunk meg az iskolától ilyen egészségi felmérő teszt eredményeit és ott 48 kilót mértek.

Köszönöm a válaszokat! A normálisakra mind met a zöld kezecske :D Egyébként próbálok felszedni egy pár kilót csak nem nagyon megy... Lehet hogy ez genetika, mert A szüleim is elég vékonyak voltak ilyen korban...
Mellesleg nagyon szeretek enni és sokat is eszem. Esetleg tudnátok segíteni hogy hogyan tudnék egy pár kilót felszedni?

A gyerek bmi szerint ilyen korban ilyen magassághoz a 46-60 kg testsúly egészséges. Szóval benne vagy. :)
És ne aggódj, hamarosan nőiesedni fogsz, ami plusz kilók felszedésével is jár, ez az alak a pubertáskor elején normális.
Én azt javaslom, felejtsd el a külsőd, ne foglalkozz vele, mert még rengeteget fogsz változni és nem jó, ha belenyúlsz. Egészen biztosan szép leszel, ha nem eszel minden este nutellás-csipszes-szalonnáskenyeret/ nem hagysz ki direkt több étkezést/ nem diétázol, stb..., és gondolom nem tervezted ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!