Manapság milyen szemüvegek szemüvegkeretek a divat?
Attól függ mi illik a fejformádhoz. Nekem kettő is van, egy fekete vastagkeretes, és egy vékony keret nélküli, elegánsabb. Nem pont ezek, de hasonlóak:
Ha csak egyet szeretnél, azt is vedd figyelembe általában milyen ruhákat hordassz. Azt sose értettem aki rikító foszöld szemüveget vesz, hát valami gyönyörően néz ki az elegáns piros ruhájához egy bálon. Érted mire akarok utalni.
Van 1 fekete vékonyabb szemcsim inkább a második kép ez a kettő közül amit küldtél. Kerekebb a fejem mit gondolsz ez illene kerek fejhez ?
Eskü bejönnek ezek a vastag fekete szemüvegkeretek.
Én biztos valami cicaformát vennék :) Hozzám illene ez, de nyilván nem mindenkihez. Most vettem ilyen formájú napszemüveget, lehetséges, hogy kezd divatba jönni. Még a végén meghozod a kedvem a divatszemüveghez :)
Ilyesmire gondolok:
Jaj :D Sikerült egy időben írnunk, ne haragudj, nem láttam, hogy férfi vagy. Ebben az esetben a barátom példájáról tudok neked írni, régebben olyasmije volt, mint amit linkeltél, bár neki mindig is színes keretes volt. Elvileg ez most "menő". :D Olyan van most neki, mint ami két éve lett nagy divat, tudod azok a nagyobb lencsés, kocka alakúak. Azóta nem tudok újabb szemüveg-alak forradalomról :)
Amúgy 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!